Retourneren & Ruilen

RETOURNEREN

Herroepingsrecht en termijn
Bij H.T Cinema heb jij het recht als consument om binnen een termijn van 14 dagen de koopovereenkomst te herroepen en jouw artikel(en) retour te sturen. Dit noemen wij ook wel het herroepingsrecht. Deze termijn gaat in op de dag dat jij jouw pakketje ontvangt en verstrijkt dus binnen deze 14 dagen. Als je meerdere artikelen hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn van 14 dagen nadat je het laatste artikel hebt ontvangen. In deze 14 dagen mag je jouw artikel(en) bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld.

Instructies voor herroeping
Om gebruik te maken van jouw herroepingsrecht moet je gebruik maken van het Modelformulier voor ontbinding / herroeping en deze per e-mail versturen naar info@htcinema.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van je herroeping sturen.

Als jij ons hebt laten weten dat jij gebruik wilt maken van jouw herroeping, dien je de artikelen binnen 14 dagen naar ons terug te sturen. Ons retouradres is: Laat 6, 1811 EJ Alkmaar. Wil je zorgen dat je op tijd bent met het terugsturen van de artikelen? Stuur dan de artikelen terug voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. Gelieve de originele pakbon bij de retourzending te plaatsen. Zorg ervoor dat de producten in de –voor zover mogelijk- originele staat en fabrieksverpakking zitten en het product compleet is.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening en eigen risico. Tip: bewaar jouw verzendbewijs met een geldige Track & Trace code goed, zodat je grip houdt op jouw retourartikelen mochten deze zoekraken.

Terugboeken bedrag
Als je de volledige overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot dat moment hebt gedaan inclusief de verzendkosten zo snel mogelijk terug mits aan de retourvoorwaarden is voldaan. De standaard verzendkosten worden dus ook terugbetaald mits jij jouw hele bestelling retourneert met uitzondering van speciale verzendkosten die door de klant zelf zijn gekozen zoals snelle levering of avond-levering.
Deze terugboeking zal niet later dan 14 dagen zijn nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroeping. Wij betalen je terug met internetbankieren van iDeal. Wij zijn geoorloofd om te wachten met de terugbetaling tot wij jouw artikelen compleet hebben ontvangen, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Voorwaarden retourzendingen
Als jij jouw producten retour wilt zenden, gelden de volgende algemene voorwaarden:

1. Artikel(en) en verpakking zijn –voor zover mogelijk- in originele staat

2. Artikel(en) en verpakking  zijn –voor zover mogelijk- onbeschadigd

3. Verzegelingen –indien aanwezig- zijn niet gebroken

4. Artikel(en) en verpakkingen zijn indien redelijkerwijs mogelijk ongebruikt en/of ongeopend en/of ongedragen

Uitzonderingen op deze retourvoorwaarden
Bepaalde artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is en niet meer intact, in verband met hygiëne, veiligheid en gezondheid niet geretourneerd worden. Dit is wettelijk zo bepaald:

  • Slips en strings
  • Kousen & Panty’s
  • Catsuits
  • Tepelversiering en tepelpompjes en overige pompen
  • Love toys (producten bestemd voor genitaal en/of anaal lichamelijk gebruik)

Drogist artikelen (gels, sprays, crèmes, tabletten, condooms etc) kunnen NOOIT geretourneerd worden.

­DVD’s en CD’s kunnen alleen teruggestuurd worden wanneer de verzegeling niet geopend/gebroken is.

In geval van veel en vaak retourzendingen aan te melden bij H.T. Cinema, hebben wij het recht om toekomstige bestellingen te weigeren, dan wel voorwaarden daaraan te verbinden. 

RUILEN

Bestelde artikelen kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item of voor een andere maat/kleur.

Wil je toch een ander item ontvangen, dan raden wij jou aan om jouw aankoop eerst retour te sturen naar ons. Wanneer jouw retourzending voldoet aan onze voorwaarden, zullen wij overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Jij kunt dan zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze webshop.

Annulering van de bestelling
Iedere bestelling kan zonder opgave van redenen geannuleerd worden, mits deze bestelling nog niet is verzonden! Hiervoor kan je ook gebruik maken van het Modelformulier voor ontbinding / herroeping en deze per e-mail versturen naar info@htcinema.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van je herroeping sturen.

Mocht de bestelling al verzonden zijn, dan dien je te wachten tot het pakketje bij jouw thuis arriveert en zul je het pakketje terug moeten sturen op eigen rekening (zelfde proces als hierboven beschreven in Instructies voor herroeping).

Let op: Lees voordat je iets terugstuurt de bovenstaande voorwaarden en uitzonderingen goed. Als jouw retourzending niet voldoet aan de voorwaarden en uitzonderingen, kunnen wij niets vergoeden. Als jij de artikelen daarna terug wilt, zullen de verzendkosten voor jouw rekening zijn.

Defect artikel
Wij garanderen de deugdelijkheid en/of bruikbaarheid van de door ons geleverde artikelen, conform de aangeboden specificaties. Er kan geen aanspraak worden gedaan op de volgende defecte artikelen:

1. Bij beschadiging door opzet/nalatigheid

2. Bij beschadiging door verkeerd gebruik/nalatig onderhoud

Op bestelde artikelen geldt een garantieperiode van 12 maanden mochten er productiefouten zijn. De ingangsdatum van deze garantie start op het moment van het ontvangen van het procut. Deze garantie vervalt:

1. Bij beschadiging door opzet/nalatigheid

2. Bij beschadiging door verkeerd gebruik/nalatig onderhoud

3. Bij normale slijtage

Bij ongegronde klachten komen de gemaakte kosten voor uw rekening. Mocht een artikel jammer genoeg toch defect zijn, stuur dan een e-mail naar info@htcinema.nl en hopelijk komen wij er samen uit. In deze e-mail graag duidelijk de klachtomschrijving, ordernummer en besteldatum. Een afbeelding toevoegen vergemakkelijkt het proces.

Defecte retourzendingen zonder aankondiging aan ons per e-mail worden niet in behandeling genomen en het artikel wordt op uw kosten retour gezonden. Wij nemen defecte artikelen pas in behandeling als wij hier per e-mail akkoord op hebben gegeven.

€ 5,00
korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting in je mailbox!
Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?