Levering

Veilige levering
Erotische artikelen kunnen heel leuk samen zijn, maar kan je ook lekker voor jezelf willen houden en dat snappen wij. Vandaar dat onze pakketjes discreet verpakt en verzonden worden.

Let wel op dat het kan gebeuren dat als jij niet thuis bent om jouw pakketje in ontvangst te nemen, de pakketbezorger genoodzaakt is om het bij de buren af te geven. Nogmaals, aan de buitenkant zal het niet liggen.

Levertijd
Wij streven ernaar dat bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur binnenkomen diezelfde dag nog verzonden worden en hopelijk dus de volgende dag* bij jou aankomen.
Avondbezorging, zondagbezorging en maandagbezorging is niet mogelijk.

Bestellingen geplaatst op vrijdag of in het weekend, worden de maandag erop verwerkt en zullen hopelijk dinsdag* bij jou bezorgd worden.

*Dit is een indicatie van de bezorgdag. Er kunnen natuurlijk vertragingen optreden waar wij geen invloed op kunnen uitoefenen.

Verzendkosten
De verzendkosten voor bestellingen geplaatst online bedragen binnen Nederland €4,95. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Bestellingen boven de €20, worden gratis verzonden!

Voorraad online en in de winkel
Wij beschikken over een eigen voorraad in de winkel in Alkmaar, maar veel artikelen die bij ons online staan worden geleverd door onze partner.

Alle artikelen die je op de website ziet staan die voorradig zijn, kunnen wij verzenden. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn (bijvoorbeeld door een computerfout in het telsysteem), dan zullen wij op de dag dat jij jouw bestelling hebt geplaatst, jou hierover informeren en samen naar een oplossing zoeken.

Liever geen verzendkosten betalen? Geef ons dan een belletje om te kijken of jouw gewenste artikel in de winkel voorradig is en kom het zelf ophalen wanneer je wilt!

Na de levering
Nadat jij jouw pakketje hebt ontvangen, gaat jouw 14 dagen herroepingsrecht-periode in. Je kunt in deze 14 dagen besluiten het pakketje te houden of retour te sturen mits je aan de voorwaarden voldoet. Klik hier voor de voorwaarden voor het retourneren en ruilen.

€ 5,00
korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting in je mailbox!
Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?