Betaling

Betaalmethodes bij H.T. Cinema

iDEAL

Lekker vertrouwd betalen in een veilige betaalomgeving? Kies dan voor internetbankieren van iDEAL! Internetbankieren kan met de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Hoe werkt iDEAL? 
Wanneer je wilt betalen met iDEAL selecteer je natuurlijk iDEAL als betaalmethode tijdens het bestelproces in het drop-down menu.

Betalingsprovider
Je betaling verloopt veilig en discreet via onze betalingsprovider Mollie. Op jouw bankafschrift zal dan ook een afschrijving van Mollie of Stg Mollie Payments staan.

Achteraf betalen (Eerst zien, dan betalen)

Wil jij ook liever eerst je aankopen eerst in huis hebben, even bekijken en dan pas betalen? Dan is Achteraf Betalen met Klarna echt iets voor jou.

Met Achteraf Betalen kan je veilig en gemakkelijk betalen na ontvangst van de door jou bestelde producten. Je ontvangt van Klarna de factuur in je mail en daar kun je deze betalen. Let op: wij rekenen 1,50 euro voor het Achteraf Betalen.

Hoe werkt Achteraf betalen met Klarna?
Dat is simpel. Selecteer ‘Achteraf betalen met Klarna’ als betaalmethode tijdens het bestelproces en vul de velden in die Klarna van jou vraagt. Accepteer de betalingsvoorwaarden van Klarna en ga verder. Je bestelling wordt nu zo snel mogelijk verzonden!

Betalingsprovider
Klarna voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je van hen een factuur zult krijgen om het gekochte product te betalen.

Bij vragen kun je altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de volgende link.

Creditcard

Betalen met je creditcard is ook meer dan welkom bij H.T. Cinema. Je kunt bij ons betalen met jouw Mastercard en VISA.

Hoe werkt betalen met creditcard?
Wil je graag met creditcard betalen? Selecteer dan creditcard als betaalmethode tijdens het bestelproces in het drop-down menu. Je kunt daarna aangeven of jij wilt betalen met Mastercard of VISA. Verplichte gegevens zijn je naam, creditcardnummer, vervaldatum en CVC-nummer.

Betalingsprovider
Je betaling verloopt veilig en discreet via onze betalingsprovider Mollie. Op jouw bankafschrift zal dan ook een afschrijving van Mollie of Stg Mollie Payments staan.

PayPal

Betalen met jouw PayPal-rekening kan ook bij ons!

Hoe werkt betalen met PayPal?
Wil je graag met PayPal betalen? Selecteer dan PayPal als betaalmethode tijdens het bestelproces in het drop-down menu. Je kan daarna inloggen op je eigen PayPal account en veilig betalen. PayPal is gelinkt aan jouw e-mailadres en daar zul je dan ook mee moeten inloggen.

Betalingsprovider
Je betaling verloopt veilig via onze betalingsprovider Mollie en is zelfs anoniem, omdat je geen persoonlijke gegevens hoeft in te vullen bij het betaalproces!

€ 5,00
korting

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang €5 korting in je mailbox!
Open chat
1
Kunnen we je helpen?
Hoi, kunnen we je ergens mee helpen?